preventie, zorg en wetenschap:   

gezondheidswinst door voeding    

 

*Congres VoedingNederland *

* Congres Kinderobesitas *

* Food for Thought *


 

  

Seminar Goede Voeding in de Zorg - The Next Step

22 maart 2018, in Ziekenhuis Gelderse Vallei

De nieuwste inzichten over optimale voedingszorg worden gedeeld. Diverse zorgorganisaties delen routes, thema's en resultaten. Ook is er aandacht voor het versterken van je eigen rol in het veranderproces.

 

Editie 2017 - Seminar Goede Voeding in de Zorg

Presentaties:
 

Congres VoedingNederland

Congres VoedingNederland is een initiatief Alliantie Voeding in de Zorg, Nederlandse Academie van Voedingswetenschappers, Diëtisten Coöperatie Nederland, Nederlandse Vereniging van Diëtisten en de NVVL, network for foodexperts. Het congres brengt wetenschap en praktijk samen op het gebied van voeding. Tijdens het congres wordt de Young Professional Award (YPA) uitgereikt. Zie www.voedingnederland2018.nl

 
 
 

Food for Thought

Food for Thought is de halfjaarlijkse kennis- en netwerkbijeenkomst van de Alliantie Voeding. Een avond vol informele kennisuitwisseling en contacten tussen Ziekenhuis Gelderse Vallei, Wageningen Universiteit en partners van de Alliantie Voeding. 
 
 
  

Hier treft u de Food for Thought programma's aan van de afgelopen jaren aan:
 

 
 

Congres Kinderobesitas

Voor het 4e Congres Kinderobesitas wordt de Alliantie Voeding samen met Congresbureau Interactie, AGORA - de academische werkplaats, GGD NOG, TNO, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Wageningen Universiteit .  
Hier treft u de programma's aan van de eerder edities aan: