10 APRIL 2018

Health, Food & Technology 2018 - A Healthy Society

Zorg wordt steeds dichter bij de burger georganiseerd. Voeding, gedrag en leefstijl spelen hierin een steeds belangrijkere rol voor hun gezondheid. Welke rol kunnen o.a. gemeenten en zorginstellingen hierin pakken en wat is de impact van technologie? De 2e editie van het Health Food & Technology event op 30 mei 2018 staat in het teken van ‘a healthy society’ en brengt preventie, leefstijl, voeding, gedrag en de toepassingen van technologie in de zorgomgeving aan het licht.

Health, Food & Technology 2018 - A Healthy Society

De Alliantie Voeding is partner van Health Food Technology 2018. Diverse innovatieve concepten, waar de Alliantie Voeding bij betrokken is, worden toegelicht in de workshops. Ook gaan we in gesprek om aandacht voor voeding en leefstijl in de zorg verder te versterken via samenwerkingsverbanden. Wethouder Food van gemeente Ede, Leon Meijer, geeft een keynote lezing over de strategische visie Food in zijn gemeente. Ferry Koper spreekt over de maatschappelijke beweging van Alles is Gezondheid…  Menrike Menkveld, manager Alliantie Voeding, is voorzitter van de Bootcamp – Een gezonde samenleving. 

We zien u graag op het Health, Food & Technology event!

Voor partners van de Alliantie Voeding kunnen we tickets tegen gereduceerd tarief aanbieden. Interesse in 100 euro korting? Mail ons!

Klik hier voor het volledige programma.


Workshops van projecten waar de Alliantie bij betrokken is: 

  • Voedingsadvies op maat realiseren - NutriProfiel - dr. Michiel Balvers, Onderzoeker, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Wageningen Universiteit
  • Workshop GO! Gezond Onderweg – Succesvolle netwerkaanpak voor kinderen met overgewicht! - Marc Rinkes, manager Innovatie en Wetenschap Rijnstate en Karin Ruiter, projectmanager GO!
  • ProMuscle in de Praktijk - Een gezonde leefstijl voor ouderen, van theorie naar praktijk? - Esmée Doets, Onderzoeker eetgedrag en gezondheid van de oudere consument, Wageningen Food & Biobased Research
  • Cater-with Care - Hoe pak je ondervoeding bij thuiswonenden aan? - Fred Bergmans, Directeur Carezzo Nutrition BV
  • Patiëntreis Voeding - Van kwetsbaar naar gezond - Leonie Braskamp, consultant, verantwoordelijk voor het thema fysieke gezondheid Purpose



RT @MichielScheffer: En in #Gelderland kijken we naar hoe we bijdragen aan een kleinere voetafdruk van voedselproductie met #SFI @Eat2Move
RT @voeding_at_WU: Wij zoeken deelnemers voor de Ara4 studie: 55-80 jaar, BMI: 25-40, met een licht verhoogde nuchtere bloedsuikerspiegel 5…
RT @Onderwijsloket: Er kunnen weer projecten worden ingediend voor het studieonderdeel 'Academic Consultancy Training' #ACT. #Studentonderz

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.