• Begin
  • 30 juni 2020
  • 17:00 uur
  • |
  • Einde
  • 30 juni 2020
  • 21:30 uur
  • |
  • Locatie
  • Ziekenhuis Gelderse Vallei, Ede

20e Food for Thought: '5 jaar Reuk- en smaakcentrum'

Food for Thought is voor onderzoekers en zorgprofessionals van Ziekenhuis Gelderse Vallei, Rijnstate en Wageningen University & Research. Dit is alweer de 20e editie van deze kennis- en netwerkbijeenkomst! Tijdens deze feestelijke editie staat het 5-jarig bestaan van het Reuk- en smaakcentrum centraal. In dit unieke expertisecentrum werken Ziekenhuis Gelderse Vallei en de afdeling Humane Voeding en Gezondheid van Wageningen University and Research samen aan onderzoek en kwaliteit van zorg voor patiënten met reuk- en smaakstoornissen.

20e Food for Thought: '5 jaar Reuk- en smaakcentrum'

Alliantie Voeding in de Zorg is mede-initiatiefnemer van het Reuk- en smaakcentrum, waarin de nieuwste technieken en geavanceerde meetapparatuur worden ingezet om patiënten de beste zorg te bieden én om wetenschappelijk onderzoek te doen naar reuk- en smaakstoornissen. De 20e Food for Thought geeft een kijkje in het wetenschappelijk onderzoek vanuit het Reuk- en smaakcentrum over reuk- en smaakstoornissen. Zoals gebruikelijk kunt u op deze avond inspirerende presentaties en uitdagende discussies verwachten. Ook het  promotieonderzoek van Elbrich Postma, over voedselvoorkeuren en -inname bij patiënten met reuk- en smaakstoornissen, staat op het programma. Elbrich verdedigt haar onderzoek op maandag 29 juni aan Wageningen University & Research.