Door wetenschap en zorg samen te brengen, nieuwste inzichten te delen en onderzoek te bespreken maken we voedingskennis sneller toepasbaar in de zorg. Met het thema Voeding voor morgen: innovaties in voedingsonderzoek willen we je inspireren en mee laten denken over hoe we innovatief onderzoek kunnen inzetten in de transitie naar goede en duurzame voeding in de zorg. De sprekers, zowel ervaren als beginnende artsen en onderzoekers, delen hun innovatieve onderzoeks(ideeën) o.l.v. Cindy Veenhof en Renate Winkels.
Klik hier voor het programma.
Uiteraard is er voldoende ruimte in het programma om vragen te stellen, kennis uit te wisselen en te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje!
Food for Thought is bedoeld voor onderzoekers, medische staf, diëtisten, fysiotherapeuten, verpleegkundigen en andere professionals van onze kernpartners: Ziekenhuis Gelderse Vallei, Wageningen University & Research, Rijnstate en UMC Utrecht. Voor overige partners is er beperkt plek.
Voor vragen over deze editie van Food for Thought, kun je contact opnemen met Margot de Regt.