Elbrich Postma

Na mijn studie Neurobiologie aan de Rijksuniversiteit Groningen ben ik voor Alliantie Voeding gaan werken om het Reuk- en smaakcentrum op te zetten. Dit centrum combineert onderzoek naar reuk- en smaakstoornissen met medische zorg voor patiënten die lijden aan een reuk- en/of smaakstoornis. De patiënt heeft voordeel van de wetenschappelijke kennis die vertaald wordt naar de dagelijkse praktijk. Maar ook leren de wetenschappers van de ervaringen uit de dagelijkse praktijk. Deze wisselwerking maakt Alliantie Voeding zo belangrijk voor innovatie in de zorg!

"Het Reuk- en smaakcentrum richt zich op verschillende patiëntengroepen die lijden aan reuk- en smaakverlies, zoals ouderen, oncologische patiënten en patiënten met KNO-gerelateerde klachten."

Het Reuk- en smaakcentrum is een samenwerking tussen de leerstoelgroep Sensoriek en Eetgedrag van de afdeling Humane Voeding van Wageningen Universiteit en de afdelingen KNO en Radiologie van Ziekenhuis Gelderse Vallei. Binnen deze multidisciplinaire samenwerking werken alle betrokkenen aan meer kennis over en betere zorg bij reuk- en smaakstoornissen.

Elbrich Postma

Projectleider Reuk & Smaak / Promovendus aan Wageningen University & Research

RT @Eat2Move: En ook het 2e project is gestart, onderzoek naar #botgezondheid bij profwielrenners met @HAN_SenB @Papendal en @nocnsf Lees h…
Donderdag 9 jul as - MKB café: het belang van geur bij eetgedrag: https://t.co/6gXquumBiH. Met Wim Vaessen van… https://t.co/wdfGz6Gp8Y
RT @sportnsh: Nu ook te lezen in het AD "Onderzoek naar effect voeding op peesblessures" https://t.co/CS8Xwzljtt

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.