Saskia Puijk

Als gezondheidsbevorderaar draag ik graag bij aan de gezondheid en het welbevinden van de medemens. Voeding, één van de eerste levensbehoeften, vormt hierbij de basis en is de kapstok voor ons dagelijks functioneren, lichamelijke en psychische gezondheid en zingeving.

Het intrigeert mij enorm waarom mensen doen zoals zij doen: wat maakt dat je een gezonde keuze maakt, in beweging komt of een bepaalde werkwijze implementeert?  

Binnen mijn functie van Coördinator Projecten krijg ik de kans om diverse projecten aan te jagen, uit te voeren en te implementeren. Het verbinden van wetenschap en praktijk staat altijd centraal hierin. Ook zet ik me in om bestaande samenwerkingsverbanden te verstevigen en de brug te slaan tussen de zorg als het sociale domein.

Saskia  Puijk

Coördinator Projecten

Zorgen voor meer gezonde voeding in jouw zorginstelling? Laat je 20 februari inspireren door o.a.: @MinVWShttps://t.co/gTIgOBDguh
‘Goed om kennis en ervaring te delen, ook van #voedingsziekenhuis @geldersevallei. #voedinghttps://t.co/wjL1lLexqB
10 maart | Congres #VoedingNL20 | Wil jij voedingsprofessionals inspireren met jouw kennis en ervaring? Geef je vóó… https://t.co/zfpW5pH2Gd

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.