Anne Posthuma

Als wedstrijdwielrenster en moeder van een zoontje van twee, weet ik als geen ander hoe belangrijk voeding voor je is. Niet alleen voor je prestaties, maar juist ook voor je herstel. Bij ziekte, maar ook ter voorkoming daarvan, speelt voeding een belangrijke rol.

"Mijn achtergrond als business controller in het Voedingsziekenhuis Gelderse Vallei, deed mij nog extra beseffen dat preventie nodig is om de zorg betaalbaar te houden."

Ik zie het als mijn maatschappelijke taak om daar aan bij te dragen. Mijn inbreng in het project “Goede zorg Proef Je” is een van de stappen in die richting. Wat zou het toch mooi zijn als we Nederland een stukje gezonder konden maken.

Anne Posthuma

Projectspecialist kosten-baten

2e Landelijke symposium #Voeding en #Revalidatie. Ben jij er bij? https://t.co/hZ01d8dmXS
RT @ZorgProefJe: "Ook in de revalidatiezorg is voeding belangrijk" 🍏 Lees hier het artikel gepubliceerd in het Nederlands Tijdschrift voor…
RT @WUR: #Geur | Zelfs bij mensen die door een aangeboren afwijking nooit iets hebben kunnen ruiken, komt het geursignaal door in de hersen…

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.

c