Bo Saals

Tijdens mijn bachelor Voeding & Gezondheid aan Wageningen University & Research (WUR) werd ik getriggerd door de complexiteit van het menselijk lichaam en de fysiologische processen die hieraan ten grondslag liggen. Vervolgens heb ik aan de WUR de master Nutritional Physiology and Health gevolgd om dit verder te onderzoeken.

Voeding is één van de primaire aspecten van een moderne leefstijl

Bij Alliantie Voeding in de Zorg vind ik uitdaging in het delen van kennis en inzichten met een breed publiek. Via het project ‘Aandacht voor overgewicht in zorgopleidingen’ draag ik als projectmedewerker bij aan het includeren van voeding en leefstijl in de opleiding van artsen en verpleegkundigen.

Bo Saals

Projectmedewerker Overgewicht en Leefstijl in Zorgopleidingen

#darmkankermaand | Gezonde voeding kan in 50% van de gevallen darmkanker voorkomen. Daarom zijn we erg blij dat… https://t.co/b7AM8yTwuH
Wil je meer weten over ons onderzoek naar voeding bij ouderen en de toepassing ervan? 👉https://t.co/ObLVrGxVjy
#kennisdelen, #ouderen | De juiste voeding kan het verschil maken voor ouderen, die vaak chronische ziekten hebben.… https://t.co/bh6dxbvULs

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.