Laura Kessels

Na mijn afstuderen aan Wageningen University & Research in de richting van Voeding en Gezondheid en Levensmiddelentechnologie ben ik als onderwijs- en onderzoeksassistent aan de slag gegaan. Binnen het ‘Voed je Beter’ project doe ik onder andere metingen bij patiënten die onder behandeling zijn (geweest) voor hart- en vaatziekten. Het persoonlijke contact met de patiënt vind ik een belangrijk en leuk aspect van deze functie.

Door het belang van goede voeding naar voren te brengen tijdens het gesprek met de patiënt, hoop ik ze op weg te kunnen helpen.

Het ‘Voed je Beter’ project heeft als doel om gezonde voeding een centrale plek te geven bij de behandeling van hart- en vaatziekten. Ik wil er graag aan bijdragen het makkelijker te maken voor de patiënt om de Richtlijnen Goede Voeding na te leven. Het geeft me energie om mijn wetenschappelijke kennis ook in de praktijk toe te passen.


Laura Kessels

Onderzoeksassistent ‘Voed je Beter’/ Onderwijsassistent Wageningen University & Research

[3/3] #onderzoek, #lustrum | Afgelopen 15 jaar hebben we veel bereikt op gebied van persoonsgericht, wetenschappeli… https://t.co/oLd17ERz03
[2/3] #onderzoek, #lustrum | De tweede winnaar van onze onderzoeksubsidie van 10.000 euro: 🔆 Dieuwertje Kok met ha… https://t.co/jA932i0NcP

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.