Laura Zantman

Na mijn studie Voeding en Diëtetiek aan de HAN wilde ik me verder verdiepen in de wetenschappelijke kant van voeding en gedrag. Dat deed ik via de master Voeding en Gezondheid aan Wageningen University & Research: ik kreeg meer inzicht hoe biologische factoren, leefstijl en de fysieke en sociale omgeving het eetgedrag beïnvloeden.

"Gedrag en gewoontes zijn lastig te doorbreken, een aanpassing in de fysieke omgeving is één van de determinanten die kan helpen om gezonde keuzes te maken."

Via het project Goede Zorg Proef Je lever ik als projectmedewerker een bijdrage aan de verschuiving om gezonde voeding de standaard te maken in ziekenhuizen en andere zorginstellingen. We bieden zorginstellingen mogelijkheden om een gezonder voedingsaanbod te realiseren om patiënten, bezoekers en medewerkers gezonde keuzes te laten maken en ongezond voedingsgedrag te doorbreken.

Laura Zantman

Projectmedewerker Goede Zorg Proef Je

#darmkankermaand | Gezonde voeding kan in 50% van de gevallen darmkanker voorkomen. Daarom zijn we erg blij dat… https://t.co/b7AM8yTwuH
Wil je meer weten over ons onderzoek naar voeding bij ouderen en de toepassing ervan? 👉https://t.co/ObLVrGxVjy
#kennisdelen, #ouderen | De juiste voeding kan het verschil maken voor ouderen, die vaak chronische ziekten hebben.… https://t.co/bh6dxbvULs

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.