Milou van der Horst

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in gezondheid, ziekte en leefstijl, met name voeding en beweging. Het was voor mij logisch om me in mijn carrière te richten op de gezondheidssector. Ik wilde me daarbij inzetten voor een meer structurele aanpak dan symptoombestrijding. Daarom koos ik voor de studie Health, Communication and Life sciences aan Wageningen Universiteit, waar ik heb geleerd hoe ik communicatie kan inzetten voor gezondheidspromotie en ziektepreventie.

'Leefstijl moet een vanzelfsprekende rol krijgen in de behandeling en preventie van ziektes.'

Bij Alliantie Voeding in de Zorg komen al mijn interesses samen en het is mooi te zien dat we daadwerkelijk verschil maken op zo veel verschillende vlakken. Ik laat dat binnen mijn werk graag zien!

Milou van der Horst

In herinnering

#darmkankermaand | Gezonde voeding kan in 50% van de gevallen darmkanker voorkomen. Daarom zijn we erg blij dat… https://t.co/b7AM8yTwuH
Wil je meer weten over ons onderzoek naar voeding bij ouderen en de toepassing ervan? 👉https://t.co/ObLVrGxVjy
#kennisdelen, #ouderen | De juiste voeding kan het verschil maken voor ouderen, die vaak chronische ziekten hebben.… https://t.co/bh6dxbvULs

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.