Nynke Groot Koerkamp

Vanuit de Regio Deal Foodvalley werk ik aan de evaluatie van het prehabilitatieprogramma XtraFit. Patiënten van Ziekenhuis Gelderse Vallei krijgen hierin adviezen over voeding en bewegen voor én na hun behandeling van dikkedarmkanker. Zo kan de patiënt zich actief voorbereiden op het behandeltraject. Of XtraFit ook leidt tot betere zorguitkomsten? Dat ga ik met heel veel interesse onderzoeken!

 “Prehabillitatie zorgt ervoor dat de patiënt meer invloed krijgt op zijn of haar gezondheid. Een essentiële omslag in de zorg.”

Mijn onderzoek valt onder de onderzoekslijn oncologie van Alliantie Voeding in de Zorg. De uitvoering vindt plaats in Ziekenhuis Gelderse Vallei en ik word begeleid door dr. Renate Winkels van Wageningen University & Research.

Nynke  Groot Koerkamp

Onderzoeker Regio Deal FoodValley

[3/3] #onderzoek, #lustrum | Afgelopen 15 jaar hebben we veel bereikt op gebied van persoonsgericht, wetenschappeli… https://t.co/oLd17ERz03
[2/3] #onderzoek, #lustrum | De tweede winnaar van onze onderzoeksubsidie van 10.000 euro: 🔆 Dieuwertje Kok met ha… https://t.co/jA932i0NcP

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.