Tina Egberts

Tijdens mijn master Health and Society lag de focus op het bevorderen van welzijn, gezondheid en de gezondheidszorg. De zorg interesseert mij omdat ik graag bijdraag aan een gezondere maatschappij. Voeding speelt een cruciale rol in de gezondheidszorg en onderzoek hiernaar is essentieel. In mijn ervaring met kwalitatief onderzoek vind ik het belangrijk diverse perspectieven en achtergronden te benadrukken om de zorg te laten aansluiten bij de doelgroep.

"Binnen het veranderende zorgstelsel is het van belang dat de behoeften en ervaringen van mensen centraal staan."

Als projectmedewerker bij de proefimplementatie van de Kwaliteitsstandaard Voeding- en Vochttekort richt ik mij op de kwaliteit van richtlijnen in de zorg. Binnen dit onderzoek vind ik het belangrijk om de verschillende perspectieven van zorgontvangers en zorgverleners te begrijpen. Dit draagt bij aan een doeltreffend en patiëntgericht zorgbeleid, waardoor de kwaliteit van de zorg verbetert en mensen langer gezond en gelukkig kunnen blijven leven.


Tina Egberts

Projectmedewerker

#darmkankermaand | Gezonde voeding kan in 50% van de gevallen darmkanker voorkomen. Daarom zijn we erg blij dat… https://t.co/b7AM8yTwuH
Wil je meer weten over ons onderzoek naar voeding bij ouderen en de toepassing ervan? 👉https://t.co/ObLVrGxVjy
#kennisdelen, #ouderen | De juiste voeding kan het verschil maken voor ouderen, die vaak chronische ziekten hebben.… https://t.co/bh6dxbvULs

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.