Renate Winkels

Meer aandacht voor voeding en een gezonde leefstijl binnen de zorg vind ik ontzettend belangrijk. Als assistant professor Voeding en Gezondheid aan Wageningen University & Research onderzoek ik binnen verschillende projecten welke gezondheidswinst daarmee te behalen is en hoe dit de kwaliteit van leven kan beïnvloeden.

"Binnen de Alliantie wil ik de samenwerking van ziekenhuizen en andere zorgverleners met onderzoekers in Wageningen nog meer versterken."

Dat doe ik enerzijds door onderzoek te doen dat werkelijk bijdraagt aan vragen die leven in de praktijk, anderzijds door te zorgen dat wetenschappelijke bevindingen daadwerkelijk worden toegepast in de praktijk.


Renate  Winkels

Algemeen bestuurslid Alliantie Voeding in de Zorg

Assistant professor Wageningen University & Research

[3/3] #onderzoek, #lustrum | Afgelopen 15 jaar hebben we veel bereikt op gebied van persoonsgericht, wetenschappeli… https://t.co/oLd17ERz03
[2/3] #onderzoek, #lustrum | De tweede winnaar van onze onderzoeksubsidie van 10.000 euro: 🔆 Dieuwertje Kok met ha… https://t.co/jA932i0NcP

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.