Disclaimer


De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.alliantievoeding.nl.
Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaar je je akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. 
Mocht je op deze site informatie tegenkomen waarvan je denkt dat deze onjuist is, dan kun je dit aan ons kenbaar maken via info@alliantievoeding.nl.


Gebruik van de website van de Stichting Alliantie Voeding in de Zorg

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel  Stichting Alliantie Voeding in de Zorg zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website kan Stichting Alliantie Voeding in de Zorg niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Alliantie Voeding in de Zorg wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.


Informatie van derden

Wanneer Stichting Alliantie Voeding in de Zorg links naar websites van derden weergeeft, betekent dit niet dat de op of via deze websites aangeboden producten of diensten door Alliantie Voeding in de Zorg worden aanbevolen. Stichting Alliantie Voeding in de Zorg aanvaardt geen aansprakelijkheid en geen enkele verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar deze website.


Welke informatie mag je gebruiken?

Overname van teksten is toegestaan onder bronvermelding en met toestemming van Alliantie Voeding in de Zorg. Afbeeldingen zijn aangekocht en/of beschikbaar gesteld door partners van de Alliantie Voeding in de Zorg. Overname van afbeeldingen is niet toegestaan.


Wijzigingen

Stichting Alliantie Voeding in de Zorg behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.#darmkankermaand | Gezonde voeding kan in 50% van de gevallen darmkanker voorkomen. Daarom zijn we erg blij dat… https://t.co/b7AM8yTwuH
Wil je meer weten over ons onderzoek naar voeding bij ouderen en de toepassing ervan? 👉https://t.co/ObLVrGxVjy
#kennisdelen, #ouderen | De juiste voeding kan het verschil maken voor ouderen, die vaak chronische ziekten hebben.… https://t.co/bh6dxbvULs