10 JANUARI 2018

Oproep POSTERPITCH en YOUNG PROFESSIONAL AWARD

Congres Voeding Nederland 2018 – De EETPRIKKEL Wil jij een podium krijgen op Congres Voeding Nederland 2018? Dien dan voor 1 maart een poster in voor de PosterPitch! Ben je niet ouder dan 35 jaar? Dan kun je ook meedingen naar de Young Professional Award. Dien voor 1 februari je voorstel in en wellicht verzorg jij straks je eigen sessie op Congres Voeding Nederland 2018.

Oproep POSTERPITCH en YOUNG PROFESSIONAL AWARD

POSTERPITCH

Is voeding en gezondheid je vak en wil je je kennis en ervaring met anderen delen? Stuur dan een poster in. De poster draait om voeding en gezondheid of ziekte. De poster hoeft dus NIET eetprikkel gerelateerd te zijn. Tijdens de lunchpauze kan je je poster toelichten. Een jury selecteert 6 posters, die mogen deelnemen aan de plenaire PosterPitch. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het programmaonderdeel Prikkelend talent.

Geïnteresseerd in de PosterPitch? Schrijf je in als deelnemer en meld je poster uiterlijk 1 maart 2017 aan bij Arine de Ridder via congres@voedingnederland2018.nl of ga voor meer info naar www.voedingnederland2018.nl.


YOUNG PROFESSIONAL AWARD 

Draait het in je werk om voeding, ziekte en/of gezondheid? Heb je een verfrissende kijk? En, ben je niet ouder dan 35 jaar? Dan kom je in aanmerking voor de Young Professional Award (YPA). De winnaar van drie genomineerden wordt tijdens het congres bekend gemaakt en geeft een korte plenaire presentatie om de circa 250 deelnemers te prikkelen en inspireren.

De jury, bestaande uit de programmacommissie, beoordeelt de inzendingen en selecteert de drie genomineerden. Wie weet ben jij 19 maart een van de sprekers op VoedingNederland 2018!

Geïnteresseerd in de Young Professional Award? Check de voorwaarden en stuur voor 1 februari 2018 een kort en bondige, inhoudelijke motivatie (maximaal 250 woorden) waarom jij in aanmerking komt voor de YPA naar Arine de Ridder via congres@voedingnederland2018.nl of ga voor meer info naar www.voedingnederland2018.nl

Inschrijfcriteria YPA

  1. je bent niet ouder dan 35 jaar
  2. voeding is een belangrijk onderdeel van je werk
  3. de sessie geeft een vernieuwende en verfrissende kijk op voeding en ziekte en/of gezondheid
  4. het onderwerp hoeft NIET eetprikkel gerelateerd te zijn
  5. de sessie bevat geen commerciële informatie
  6. het voorstel omvat een korte samenvatting van de te verzorgen sessie. 


Congres Voeding Nederland 2018 

VoedingNederland2018 combineert wetenschap en praktijk en daagt uit om de discussie met elkaar aan te gaan. Het thema DE EETPRIKKEL biedt inzicht in de fysiologische en psychologische basis. Het congres is voor iedereen die professioneel betrokken is bij voeding, ziekte en gezondheid: zoals wetenschappers, (para)medici, voedingsvoorlichters, beleidsmakers en marketeers. Het congres is een initiatief van Alliantie Voeding in de Zorg, Nederlandse Vereniging van Diëtisten(NVD), Diëtisten Coöperatie Nederland (DCN), Nederlandse Academie voor Voedingswetenschappen (NAV) en de NVVL, network for food experts. De organisatie is in handen van PitActief.


#Bewegen #Kankerbehandeling | Wat kan een patiënt zelf doen om zich beter te voelen tijdens en na de behandeling va… https://t.co/u75HxucBdK
#Leefstijl #Darmkanker | Voor een onderzoek naar de rol van een gezondere leefstijl op de vermoeidheid na dikkedarm… https://t.co/w96R0IctAn
#Eetscore | Hoe geeft @GelderseVallei persoonlijk voedingsadvies aan patiënten? 🤔Met behulp van #Eetscore natuurlij… https://t.co/lcDo5KrB2m

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.