21 SEPTEMBER 2018

Alliantie Voeding actief in DAFW 2018

Tijdens Dutch Agri Food Week (DAF-Week) staan voedsel, voedselinnovatie en voedselproductie centraal. Het doel is innovatie versterken, kennisdelen en vooral ook genieten van gezonde voeding. De Alliantie Voeding in de Zorg organiseert in de DAF-week een lunchlezing over voedingsadvies op maat in de zorg via de inzet van de Eetscore, en is bij diverse andere events betrokken.

Alliantie Voeding actief in DAFW 2018

De Dutch Agri Food Week is van 5 t/m 16 oktober 2018. De Alliantie Voeding organiseert tijdens deze 4e editie op 12 oktober een lunchlezing over voedingsadvies op maat via de inzet van de Eetscore in de zorg. De lunchlezing is bedoeld voor huisartsen en medisch specialisten. Daarnaast delen we expertise en versterken we samenwerking door bijdragen op diverse events:

Voedingsadvies op maat in de zorg

Voedingsadvies op maat kan mensen helpen naar een gezonder eetpatroon. De Eetscore maakt voedingsadvies op maat mogelijk door voeding bespreekbaar te maken. Enerzijds geeft Eetscore de patiënt inzicht waar verbetering in het voedingspatroon mogelijk is. Tegelijkertijd geeft Eetscore zorgprofessionals handvatten om de patiënt praktische tips te geven. Binnen het programma Kwaliteit van Zorg van ZonMw werkt de Alliantie aan een implementatie van de Eetscore in zorgpaden.

Dutch Agri Food Week

Van 5 tot en met 16 oktober 2018 staat Nederland in het teken van de toekomst van ons eten. Wereldwijd is er grote belangstelling voor de Nederlandse kennis en technologie op het gebied van duurzame, gezonde en veilige voedselproductie. Dutch Agri Food Week is het grootste podium in Nederland waar aandacht is voor het stimuleren van innovatie in de agrifood sector én het verbinden van ondernemers, consumenten en overheden. Bedrijven en kennisorganisaties presenteren er hun nieuwste innovaties aan een breed publiek.

Contact: Menrike Menkveld, manager Alliantie Voeding in de Zorg


Meer informatie:


RT @rieneketerink: Zo'n week: van Teams meeting naar Teams meeting. Tussendoor een Metc aanvraag indienen @NutriProfiel. En dan eindigen me…
RT @ZorgProefJe: Nog wat leesvoer nodig voor ‘t weekend? Onze #GoedeZorgProefJe nieuwsbrief staat nu online! ✉️👓https://t.co/bysqtdRS23
Vandaag verzorgen we een scholing 'overgewicht, obesitas en diabetes' aan zijinstromers verpleegkunde die hun oplei… https://t.co/oIZjinyZbK

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.