17 APRIL 2018
Het inspiratie-bezoek is bedoeld voor Belgische zorgprofessionals, bedrijven, organisaties en kennisinstellingen en richt zich op de voedingszorg en innovatieve voeding voor zorgdoelgroepen. Professionals zoals artsen, ziekenhuis-inkopers, diëtisten, facilitair managers, onderzoeks- of beleidsmedewerkers in ziekenhuizen en zorginstellingen worden van harte uitgenodigd deel te nemen.
Dit inspiratie-bezoek geeft vervolg aan de succesvolle kennis- en netwerkbijeenkomst ‘Voeding in de Zorg’ in 2017 in Antwerpen waaraan de Alliantie Voeding meewerkt. Daar werd expertise gedeeld door voedingswetenschappers uit Wageningen, door deskundigen van het Voedingsziekenhuis en tevens presenteerden meerdere Nederlandse bedrijven hun innovatieve concepten voor de zorgmarkt.
10.00 Bezoek aan Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede:
11.50 Bezoek aan Campus Wageningen University & Research
Innovatielunch met Carezzo & Fijnproevers
Human Nutrition Research Unit Wageningen University & Research:
Impulse Innovatiezaal: Focus op Innovatie "De patiënt centraal – voeding op maat”
Impuls Innovatiezaal: Innovation – The way forward
Afsluiting met Drinks & Foods
Bij interesse of vragen kunt u contact opnemen met:
Ellen Sillekens, projectmanager: Sillekens@pspsconsultants.nl / +31 (0)70 322 9006
Caroline Schauvlieger, Landbouwattaché, Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden: caroline.schauvlieger@minbuza.nl
Zie ook het nieuwsbericht: 18.05.2017 Voeding in de Zorg over de grens
Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.