15 NOVEMBER 2018

Jouw ervaring delen op VoedingNL 2019?

Ook in 2019 biedt congres VoedingNL weer een breed podium om voedingsprofessionals te informeren en inspireren. Naast het thema Eiwit en spiermassa is er ook ruimte voor andere onderwerpen op het gebied van voeding, ziekte en gezondheid. De Young Professional Award 2019 zet jong, prikkelend talent in het zonnetje. Via de PosterPitch kan elke voedingsprofessional kennis en ervaring delen.

Jouw ervaring delen op VoedingNL 2019?

Young Professional Award 2019

Heb je een verfrissende kijk op voeding, ziekte en/of gezondheid? Ding dan mee naar de Young Professional Award 2019. Je inzending hoeft geen relatie te hebben met het thema van het congres. Uit de inzendingen worden drie genomineerden gekozen. Tijdens het congres wordt de winnaar bekend gemaakt. De winnaar geeft een korte plenaire presentatie.

Wat is nodig om mee te doen aan de Young Professional Award 2019?
•    Stuur voor 1 februari 2019 een korte, inhoudelijke motivatie waarom je in aanmerking komt aan congres@voedingnl.nl
•    Je bent niet ouder dan 35 jaar
•    Je bent professioneel betrokken bij voeding en ziekte/gezondheid
•    Je hebt een verfrissende kijk op voeding en ziekte/gezondheid
•    Je inzending bevat geen commerciële informatie.
N.B. Je inzending hoeft geen relatie te hebben met het thema van het congres.

PosterPitch

Ben je voedingsprofessional en wil je je kennis en ervaring met anderen delen? Deel je kennis, ga in gesprek via de PosterPitch. Stuur hiervoor nu je poster in. Je inzending hoeft geen relatie te hebben met het thema van het congres. Uit de inzendingen worden drie genomineerden gekozen. De congres deelnemers gaan in de pauzes met je in gesprek. Daarnaast selecteert een jury 4 posters, die mogen deelnemen aan de plenaire PosterPitch.

Wat is nodig om mee te doen aan de PosterPitch?
•    Stuur je poster uiterlijk 1 maart 2019 in via congres@voedingnl.nl
•    de poster mag geen commerciële informatie bevatten
•    de deelnemers kunnen de poster tevoren op www.voedingnl.nl inzien, zodat ze gerichte vragen kunnen stellen
•    na de lunchpauze hoor je of je geselecteerd bent voor de PosterPitch
•    de PosterPitch is een presentatie van 3 minuten (zonder power point)
•    de winnaar wordt na de middagpauze bekend gemaakt
•    Schrijf je in als deelnemer in als je een poster instuurt: Alleen deelnemers kunnen een poster presenteren. 

Congres VoedingNL 2019

Congres VoedingNL 2019 combineert wetenschap en praktijk en is voor iedereen die professioneel betrokken is bij voeding, ziekte en gezondheid. Zoals wetenschappers, (para)medici, voedingsvoorlichters, beleidsmakers en marketeers. Het thema is in 2019 Eiwit en spiermasse. Sporters, ouderen en mensen met diabetes hebben, ieder om een andere reden, baat bij een goede spiermassa. Onderzoek richt zich op eiwitkwaliteit, -kwantiteit en moment van consumptie in relatie tot spieropbouw en spierbehoud. Maar ook de invloed van plantaardige en dierlijke eiwitten op de micronutriëntenvoorziening en het ecosysteem speelt een rol bij de optimale keuze.

Initiatiefnemers

Het congres is een gezamenlijk initiatief van vijf organisaties op het gebied van voeding en gezondheid
•    Alliantie Voeding in de Zorg
•    Diëtisten Coöperatie Nederland
•    Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen
•    Nederlandse Vereniging van Diëtisten
•    NVVL Network For Food Experts

>>>> Bezoek de website via het congres


Gerjan Navis 'De praktijk juist omarmen als studieobject en veel meer voedingsonderzoek doen in de zorgsector.'… https://t.co/F52rdWsqux
#GLI Slimmer zet via basisverzekering zorgprofessionals in om leefstijl van patiënten te verbeteren. Gezonder te et… https://t.co/4STFadua9t
RT @voeding_at_WU: Deelnemers gezocht voor de Hipp studie, 18-65 jaar, BMI tussen 18-30, €410 vergoeding, meer info: https://t.co/FBIMJBIyM…

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.