Anne Slotegraaf

Ik werk vanuit de Alliantie Voeding als coördinator van Eetscore en NutriProfiel. De Eetscore is een online vragenlijst over het voedingspatroon, ontwikkeld en gevalideerd door Wageningen Universiteit. NutriProfiel combineert micronutriëntwaarden uit het bloed met resultaten uit de Eetscore over de voedingsinname. Daarnaast ben ik contactpersoon voor de werkgroep Revalidatie en Voeding vanuit het project Goede Zorg Proef Je. De werkgroep zet zich in voor het verbeteren van de voedingszorg in de medisch specialistische revalidatie: van voedingsadvies op maat tot een gezond voedingsaanbod. 

“Eetscore en NutriProfiel bieden zorgprofessionals een handvat om voeding bespreekbaar te maken in de spreekkamer.”

Aan Wageningen Universiteit werk ik als promovendus op het project Paramedische COVID Herstelzorg. Binnen dit onderzoek evalueren we de eerstelijns paramedische zorg van patiënten die herstellen van COVID-19. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met het werkveld.

Anne Slotegraaf

Projectleider Eetscore & NutriProfiel en promovendus Wageningen University & Research

#darmkankermaand | Gezonde voeding kan in 50% van de gevallen darmkanker voorkomen. Daarom zijn we erg blij dat… https://t.co/b7AM8yTwuH
Wil je meer weten over ons onderzoek naar voeding bij ouderen en de toepassing ervan? 👉https://t.co/ObLVrGxVjy
#kennisdelen, #ouderen | De juiste voeding kan het verschil maken voor ouderen, die vaak chronische ziekten hebben.… https://t.co/bh6dxbvULs

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.