Eva Valgaeren

Doordat ik geboeid ben door de interactie tussen voeding, humane fysiologie en ziekte deed ik na een opleiding Voeding en Diëtetiek de vervolgstudie Nutritional Physiology and Health Status aan Wageningen University and Research. Nu combineer ik die twee werelden in mijn werk als diëtist en als projectmedewerker.

‘’Anders doen, beter doen en vooral gezonder doen. In de voedseltransitie kunnen we samen nog heel wat winst behalen.”

In het project Goede Zorg Proef Je krijg ik de kans om samen met het team wetenschappelijke kennis te vertalen, verbinding te zoeken met een breed publiek en het belang van voeding in het zorgtraject te onderstrepen. Zo zetten we ons in voor een gezond voedingsaanbod voor patiënt, bezoeker en medewerker in alle zorginstellingen.

Eva Valgaeren

Projectmedewerker Goede Zorg Proef Je & diëtist Ziekenhuis Gelderse Vallei

#darmkankermaand | Gezonde voeding kan in 50% van de gevallen darmkanker voorkomen. Daarom zijn we erg blij dat… https://t.co/b7AM8yTwuH
Wil je meer weten over ons onderzoek naar voeding bij ouderen en de toepassing ervan? 👉https://t.co/ObLVrGxVjy
#kennisdelen, #ouderen | De juiste voeding kan het verschil maken voor ouderen, die vaak chronische ziekten hebben.… https://t.co/bh6dxbvULs

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.