Margot de Regt

Tijdens mijn studie biomedische wetenschappen en gezondheidswetenschappen groeide mijn interesse in leefstijl en de impact op gezondheid. Ik werkte afgelopen jaren eerst als onderzoeker en vervolgens als projectleider in Ziekenhuis Gelderse Vallei aan het thema voeding en bewegen, en hoe we dit in de (verpleegkundige) zorg goed kunnen inbedden.

Hoe mooi is het, dat we met kleine veranderingen in goede voeding en andere leefstijlfactoren gezondheidswinst kunnen behalen!

Mijn interesse ligt echt in het verbinden van onderzoek met zorgpraktijk. In mijn huidige rol als projectleider kennisdisseminatie komt dit mooi samen. Ik mag me richten op vraagstukken rond het delen en verspreiden van kennis. Hoe zorgen we ervoor dat de opgedane kennis ook echt op de juiste plek komt? En wat is ervoor nodig om die kennis te vertalen naar de dagdagelijkse praktijk?


Margot de Regt

projectleider kennisdisseminatie

#darmkankermaand | Gezonde voeding kan in 50% van de gevallen darmkanker voorkomen. Daarom zijn we erg blij dat… https://t.co/b7AM8yTwuH
Wil je meer weten over ons onderzoek naar voeding bij ouderen en de toepassing ervan? 👉https://t.co/ObLVrGxVjy
#kennisdelen, #ouderen | De juiste voeding kan het verschil maken voor ouderen, die vaak chronische ziekten hebben.… https://t.co/bh6dxbvULs

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.