Marjolein de Jong

Een goede leefstijl kan ziekte voorkomen en zorgt er ook voor dat patiënten een operatie of behandeling beter aankunnen, sneller herstellen en zich beter voelen. Bovendien draagt het bij aan het behoud van zelfredzaamheid.

Gezond eten, voldoende bewegen en goed slapen zijn essentiële elementen van een gezonde leefstijl.

Daarom zijn we ook hét ziekenhuis van voeding, bewegen en slaap. Door kennis, kunde en hulpmiddelen rondom deze drie elementen toe te passen, dragen we bij aan preventie.

Ziekenhuis Gelderse Vallei werkt intensief samen met de Alliantie Voeding in de Zorg om bij te dragen aan een bredere maatschappelijke impact op het gebied van voeding in de zorg. Door middel van wetenschappelijk onderzoek en bevlogen samenwerking met netwerkpartners ontwikkelen we bewezen voedingsinterventies die we vervolgens toepassen in de zorg voor onze patiënten en inwoners van onze regio.

Marjolein de Jong

Algemeen bestuurslid

Voorzitter raad van bestuur, Ziekenhuis Gelderse Vallei

#darmkankermaand | Gezonde voeding kan in 50% van de gevallen darmkanker voorkomen. Daarom zijn we erg blij dat… https://t.co/b7AM8yTwuH
Wil je meer weten over ons onderzoek naar voeding bij ouderen en de toepassing ervan? 👉https://t.co/ObLVrGxVjy
#kennisdelen, #ouderen | De juiste voeding kan het verschil maken voor ouderen, die vaak chronische ziekten hebben.… https://t.co/bh6dxbvULs

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.