Mirjam Holverda

De kernwoorden van Alliantie Voeding in de Zorg zijn’ wetenschap’, ‘samenwerken’ en ‘toepassen in de zorg’. Vanuit mijn ervaring als diëtist binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei en de opleiding ‘Health Sciences’ (specialisatie ‘Nutrition and Health’) kan ik op deze punten mijn bijdrage leveren aan het project ‘Goede Zorg Proef Je’.

De diëtist heeft een sleutelrol als het gaat om een gezond voedingsaanbod voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Naast het meedenken op inhoud (‘gezond’ is niet hetzelfde voor elke patiënt), inventariseer ik met andere projectleden wat diëtisten nodig hebben om deze rol te vervullen en ondersteunen we hen daarin. 

Mirjam Holverda

Projectmedewerker ‘Goede Zorg Proef Je’ en diëtist Ziekenhuis Gelderse Vallei

#Diabetes, #HartEnVaatziekten | ‘Hoe gaan we mensen met diabetes ook daadwerkelijk gezonder laten eten?’ Dit onderz… https://t.co/J0NjHO9dkE
#prehabilitatie | Gisteren werd tijdens het STOER-symposium van @IsalaZiekenhuis kennis tussen ziekenhuizen gedeeld… https://t.co/XjWRahrQ7b
#NGFdag2021 | Ons project @ZorgProefJe zet aan tot het eten van meer groente en fruit via de Nationale Groente- en… https://t.co/J0EXXJziSh

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.