Mirjam Holverda

De kernwoorden van Alliantie Voeding in de Zorg zijn’ wetenschap’, ‘samenwerken’ en ‘toepassen in de zorg’. Vanuit mijn ervaring als diëtist binnen Ziekenhuis Gelderse Vallei en de opleiding ‘Health Sciences’ (specialisatie ‘Nutrition and Health’) kan ik op deze punten mijn bijdrage leveren aan het project ‘Goede Zorg Proef Je’.

De diëtist heeft een sleutelrol als het gaat om een gezond voedingsaanbod voor patiënten, bezoekers en medewerkers.

Naast het meedenken op inhoud (‘gezond’ is niet hetzelfde voor elke patiënt), inventariseer ik met andere projectleden wat diëtisten nodig hebben om deze rol te vervullen en ondersteunen we hen daarin. 

Mirjam Holverda

Projectmedewerker ‘Goede Zorg Proef Je’ en diëtist Ziekenhuis Gelderse Vallei

#Diëtist #GoedeZorgProefJe | De facilitair diëtist kan meehelpen het voedingsaanbod in zorginstellingen gezonder te… https://t.co/WQaia2AAXy
@Rijnstate Wil je ook zoals @Rijnstate aan de slag met gezonde voeding in je zorginstelling? Kijk op https://t.co/YJr0SbJJdK. @ZorgProefJe
[2\2] #reuk, #smaak, #corona | Het Reuk en Smaakcentrum®, @GelderseVallei, @WUR en @UMCUtrecht werken samen in een… https://t.co/1OWuClh6bd

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.