• Begin
  • 17 juni 2021
  • 18:45 uur
  • |
  • Einde
  • 17 juni 2021
  • 20:25 uur
  • |
  • Locatie
  • Online

20e editie Food for Thought, kennis- & netwerkbijeenkomst

Interne bijeenkomst voor onderzoekers en zorgprofessionals van Ziekenhuis Gelderse Vallei, Rijnstate en Wageningen University & Research. Helaas is een live-bijeenkomst nog steeds niet mogelijk, maar met deze interactieve online Food For Thought bieden we inzicht in onze onderzoeken en inspiratie om te komen tot nieuwe studies in de zorgpraktijk.

20e editie Food for Thought, kennis- & netwerkbijeenkomst

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot en met 15 juni via het formulier onderaan deze pagina. 

Lees het uitgebreide programma.


Food for Tought is onze kennis- en netwerkbijeenkomst die voedingswetenschap en zorgpraktijk samenbrengt. In de 20e editie komen alle onderzoekslijnen aan bod:

  • Darmaandoeningen, o.l.v. Ben Witteman, MDL-arts in Ziekenhuis Gelderse Vallei en hoogleraar aan Wageningen University & Research.
  • Geriatrie & Ouderen, o.l.v. Lisette de Groot, hoogleraar aan Wageningen University & Research.
  • Hart- en Vaatziekten, o.l.v. Prof. dr. Marianne Geleijnse, hoogleraar aan Wageningen University & Research
  • Obesitas, o.l.v. Eric Hazebroek, bariatrisch chirurg in Rijnstate en buitengewoon hoogleraar aan Wageningen University & Research,
  • Oncologie, o.l.v. Ellen Kampman, leerstoelgroep houder aan Wageningen University & Research en vice-voorzitter Alliantie Voeding in de Zorg
  • Herstel na metabole stress, o.l.v. Arthur van Zanten, internist-intensivist in Ziekenhuis Gelderse Vallei en buitengewoon hoogleraar aan Wageningen University & Research

Een leuk idee voor een onderzoek? Tijdens deze Food for Thought is er een mogelijkheid om je idee te pitchen aan een breed publiek van onderzoekers en zorgprofessionals. Meld je idee met een opzet van je pitch aan via de aanmeldlink of mail Laura Zantman, projectmedewerker Alliantie Voeding in de Zorg. Er is ruimte voor drie pitches.