Dit keer is het thema ‘The Foodture is now’, omdat: “De toekomst start niet morgen, maar vandaag. Het gaat om de toekomst van jezelf als diëtist, van je team, van je cliënt of patiënt en van de aarde. Met een prominente rol voor voeding.”
Het programma bestaat uit bijna 200 sessies, waarbij je op elk moment kan kiezen uit meer dan 20 verschillende onderwerpen. De structuur is door de organisatie opgezet, maar de invulling wordt door de deelnemers zelf bedacht. Je kan je een eigen sessie verzorgen en collega’s laten zien wat je bezighoudt, maar je kan de organisatie ook tippen op interessante onderwerpen.
Marian de van der Schueren (WUR), Anne Slotegraaf (WUR/ Alliantie Voeding in de Zorg) en Mirjam Holverda (Ziekenhuis Gelderse Vallei/ Alliantie Voeding in de Zorg) zullen de volgende sessies voorbereiden:
- Nationaal Preventie Akkoord & jouw zorginstelling: laat je inspireren! - Mirjam Holverda
- Voeding binnen de facilitaire dienst, jouw zorg!? - Mirjam Holverda
- De GLIM-criteria voor ondervoeding, waar staan we nu? - Marian de van der Schueren
- COVID herstelzorg - Anne Slotegraaf
plenaire opening | circa 11:00 uur
sessies verzorgd door collega’s
sessies verzorgd door externe experts
diner
feest
wake up activiteit
sessies verzorgd door collega’s
sessieronde met de best beoordeelde sessies
plenaire feestelijke afsluiting
wel thuis | circa 15:30 uur