• Begin
  • 13 oktober 2021
  • 15:30 uur
  • |
  • Einde
  • 13 september 2021
  • 17:00 uur
  • |
  • Locatie
  • Online

Ronde Tafel Diëtetiek

- Alleen op uitnodiging - Alliantie Voeding in de Zorg organiseert Ronde Tafels om de kernpartners te verbinden en projectontwikkeling te stimuleren. In de Ronde Tafel Diëtetiek gaan Prof. dr. Marian de van der Schueren, buitengewoon hoogleraar Diëtetiek, prof. dr. Ellen Kampman, hoogleraar in Voeding en Ziekte en andere onderzoekers van Wageningen University & Research in gesprek met diëtisten van Rijnstate en Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Ronde Tafel Diëtetiek

Emmelyne Vasse, projectleider ouderen & voeding bij Alliantie Voeding in de Zorg en onderzoeksdiëtist in Ziekenhuis Gelderse Vallei is tijdens de Ronde Tafel Diëtetiek gespreksleider. Diëtisten en voedingsonderzoekers vullen elkaar qua kennis en ervaring aan en kunnen nóg intensiever met elkaar samenwerken dan ze al doen.

In de eerste Ronde Tafel Diëtetiek verkenden we wensen en behoeften bij onze kernpartners. Ook werden onderzoeksvragen geïnventariseerd door de diëtisten uit beide ziekenhuizen. Tijdens de tweede ronde tafel wordt ingegaan op hoe samengewerkt kan worden aan het beantwoorden van deze onderzoeksvragen. 

De sessie vindt online plaats via Microsoft Teams.