• Begin
  • 03 oktober 2022
  • 15:00 uur
  • |
  • Einde
  • 03 oktober 2022
  • 16:30 uur
  • |
  • Locatie
  • Online

Ronde Tafel Diëtetiek

- Alleen op uitnodiging - Alliantie Voeding in de Zorg organiseert Ronde Tafels om de kernpartners te verbinden en projectontwikkeling te stimuleren. In de Ronde Tafel Diëtetiek gaan prof. dr. Marian de van der Schueren, buitengewoon hoogleraar Diëtetiek, prof. dr. Ellen Kampman, hoogleraar in Voeding en Ziekte en andere onderzoekers van Wageningen University & Research in gesprek met diëtisten van Rijnstate en Ziekenhuis Gelderse Vallei.

Ronde Tafel Diëtetiek

Emmelyne Vasse, projectleider Ouderen & Voeding bij Alliantie Voeding in de Zorg en onderzoeksdiëtist in Ziekenhuis Gelderse Vallei is tijdens de Ronde Tafel Diëtetiek gespreksleider. Diëtisten en voedingsonderzoekers vullen elkaar qua kennis en ervaring aan en kunnen nóg intensiever met elkaar samenwerken dan ze al doen.

In eerdere Ronde Tafel Diëtetiek verkenden we wensen en behoeften bij onze kernpartners. Ook werden onderzoeksvragen geïnventariseerd door de diëtisten uit beide ziekenhuizen. Tijdens deze Ronde Tafel gaan we verder in op samenwerking om onderzoeksvragen te kunnen beantwoorden.

De sessie vindt online plaats via Microsoft Teams.