20 DECEMBER 2019

Fijne feestdagen!

Het Bestuur & Bureau Alliantie Voeding in de Zorg wenst u fijne feestdagen en een gezond en mooi 2020!

Fijne feestdagen!

We zijn trots! We zien steeds meer waardevolle initiatieven die voeding een plek in de zorg geven. De Alliantie Voeding startte in 2019 als partner in het Nationaal Preventieakkoord de projecten 'Goede Zorg Proef Je' en 'Aandacht voor Overgewicht in Zorgopleidingen'. Recent publiceerden we uitgangspunten voor een gezonder voedingsaanbod in de zorg n.a.v. de Expertmeeting 'Voeding in Ziekenhuizen'. Trots zijn we ook op Prof. Eric Hazebroek die in november zijn oratie hield over Nutrition & Obesity Treatment.

Het Alliantiebureau verwelkomde in 2019 Celeste, Nadia, Gisette, Leonie en Saskia. We kijken er naar uit om in 2020 samen met u aan de slag te gaan voor betere voedingszorg. Hier vindt u een eerste blik op de agenda van 2020, vol activiteiten op voeding in de zorg. Waar ontmoeten we u?


2e Landelijke symposium #Voeding en #Revalidatie. Ben jij er bij? https://t.co/hZ01d8dmXS
RT @ZorgProefJe: "Ook in de revalidatiezorg is voeding belangrijk" 🍏 Lees hier het artikel gepubliceerd in het Nederlands Tijdschrift voor…
RT @WUR: #Geur | Zelfs bij mensen die door een aangeboren afwijking nooit iets hebben kunnen ruiken, komt het geursignaal door in de hersen…

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief!

Elke 6-8 weken verschijnt onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk hier de laatste nieuwsbrief

Uw persoonsgegevens worden conform onze Privacy- en Cookieverklaring verwerkt. Uitschrijven kan onderaan iedere nieuwsbrief die u van ons ontvangt.

c