• Begin
  • 01 december 2022
  • 09:00 uur
  • |
  • Einde
  • 01 december 2022
  • 18:00 uur
  • |
  • Locatie
  • Jaarbeurs/ Mediaplaza, Utrecht
  • |
  • Meer informatie

Congres Health, Food & Technology

Dat gepersonaliseerd voeding en een gezonde levensstijl de druk op de zorg kunnen verlagen en gezonde jaren opleveren is aangetoond, maar hoe kunnen we daadwerkelijke gedragsverandering in gang zetten? Hoe kunnen we met food & technology versnellen en opschalen? En wat zijn de huidige mogelijkheden en nieuwste ontwikkelingen? Je hoort het op dit congres.

Congres Health, Food & Technology

Laat je op 1 december inspireren met innovaties, cases uit de praktijk, business kansen en kennis. Tessa de Smit, projectmedewerker voeding bij cardiometabole aandoeningen bij  Alliantie Voeding in de Zorg en diëtist in Ziekenhuis Gelderse Vallei leidt een break-out sessie over de Voed Je Beter-implementatiestudie op de polikliniek cardiologie.  Cardioloog Tom van Loenhout en voorzitter van Alliantie Voeding in de Zorg ondersteunt haar hierbij. 

Daarnaast houdt dr. Guido Kamps, onderzoeker AI & Data Science in Nutrition bij Wageningen University & Research (WUR) en OnePlanet Research center de lezing "Meten wat we eten: Nieuwste technologie op het gebied van meten van inname en consumptie-gedrag" en neemt Marian de  van der Schueren, professor of Nutrition, Dietetics and Lifestyle aan WUR deel aan het panelgesprek over personalised nutriton.